Ένα ειδυλλιακό κτήμα γάμου

Ο χώρος μας είναι η ιδανική επιλογή για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η ξεχωριστή αυτή ημέρα. Το κτήμα μας είναι ένας πολύ μοντέρνος χώρος , εκλεπτυσμένος που αμέσως μόλις τον επισκεφτείτε σας εκτός από το αίσθημα έκπληξης σας δίνει το αίσθημα του οικείου και του φιλικού περιβάλλοντος 

Το κτήμα μας αποτελεί έναν χώρο μεγάλης έκτασης , εξαιρετικής ομορφιάς γεμάτο πράσινο , συντριβάνια, φυτά , αμέτρητα δέντρα και πανέμορφα λουλούδια. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα χώρο απαράμιλλης αισθητικής και ομορφιάς , ένα διαφορετικό σκηνικό γεμάτο μαγεία και ρομαντισμό ,σαν να είναι βγαλμένο από τα παραμύθια! 

Ένας ειδυλλιακός χώρος που θα αποτελέσει το τέλειο σκηνικό για τις φωτογραφήσεις του γάμου σας – για αξέχαστες, ρομαντικές και ξεχωριστές νυφικές φωτογραφίες! Το κτήμα μας αποτελεί έναν χώρο διαφορετικό από τα κλασσικά κτήματα, στηρίζοντας τη διαφορετικότητά του στο σκηνικό προσιτής πολυτέλειας που δημιουργεί, συνδυάζοντας το με μία αίσθηση θερμής φιλοξενίας. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μεγάλο αριθμό ατόμων καθώς ο χώρος μας είναι μεγάλης έκτασης και χωρητικότητας. 

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας παρέχοντας ένα χώρο δεξίωσης πολύ διαφορετικό από τους άλλους, εξεζητημένο, υπερπολυτελή και υπέρλαμπρο! Δείτε τις φωτογραφίες του κτήματός μας και κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού για να έρθετε να δείτε από κοντά το χώρο. Το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι τόσο από τις παροχές μας όσο και από τις τιμές μας που είναι ιδιαίτερα χαμηλές και προσιτές !!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: Κτήματα γάμου Marie's

Δεν υπάρχουν σχόλια: