Apivita Royal Honey. Η νέα σειρά περιποίησης με μέλι και αιθέρια έλαια.

apivita royal honey σειρα

Κρεμώδες Aφρόλουτρο με Aιθέρια Έλαια με μέλι Apivita Royal Honey

Το αιθέριο έλαιο του πορτοκαλιού που περιέχεται στο Apivita Royal Honey Aφρόλουτρο εξάγεται ασκώντας μηχανική πίεση στους ώριμους καρπούς, έχει κιτρινοπορτοκαλί εώς πορτοκαλί χρώμα, με γλυκειά φρουτώδη μυρωδιά πορτοκαλιού. Τονώνει το νευρικό σύστημα, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει από τον πυρετό και αναγεννά το δέρμα. Βοηθά στη χώνεψη στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, και είναι διουρητικό. Καθαρίζει το αίμα, δυναμώνει τους μυς καταπολεμά το έκζεμα και τις δερματίτιδες, τη λιπαρότητα του δέρματος και τις ρυτίδες ιδιαίτερα αυτές που προέρχονται από τον ήλιο. Βοηθά στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, τη μείωση του άγχους και των νεύρων, μειώνει την πνευματική κούραση και υποβιβάζει τον πυρετό.


To αιθέριο έλαιο του Άγριου Τριαντάφυλλου που περιέχεται στο Apivita Royal Honey Aφρόλουτρο, περιέχει αυξημένη ποσότητα Βιταμίνης Α και χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για αναζωογόνηση, δερματίτιδα, ακμή, εγκαύματα, έκζεμα, εύθραυστα νύχια ,ξηρά μαλλιά, ρυτίδες και ψωρίαση.

Απαιτούνται για την παρασκευή του 60.000 πέταλα για να δώσουν μόλις 1 γραμμάτιο αιθέριου ελαίου!! Είναι ευεργετικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, επαναφέρει την ισορροπία της υγρασίας και λειαίνει τις ρυτίδες. Έχει δροσιστικές και στυπτικές ιδιότητες και είναι χρήσιμο για τα κουρασμένα μάτια.

Καταπολεμά την κατάθλιψη, το άγχος και ενθαρρύνει το υψηλό ηθικό και πνεύμα. Προκαλεί επίσης αισθήματα ευφορίας και ευεξίας. Και τέλος το σημαντικότερο, περιορίζει την εμφάνιση των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων, βοηθώντας στην καταπολέμηση της κοκκινίλας που προκαλείται από τα σπασμένα αγγεία.
  • H σαπωνάρια και οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες καθαρίζουν την επιδερμίδα, διατηρώντας τη φυσική της υγρασία.
  • Το Apivita Royal Honey Aφρόλουτρο είναι εμπλουτισμένο με θυμαρίσιο μέλι, διατηρεί την επιδερμίδα απαλή.
  • Τα αιθέρια έλαια πορτοκάλι και τριαντάφυλλο που περιέχεται στο Apivita Royal Honey Aφρόλουτρο, beeswax absolute αναζωογονούν τη διάθεση και προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωση.

Apivita Royal Honey Κρέμα Ενυδάτωσης

Το μέλι όπως τρέφει το σώμα, έτσι τρέφει και το δέρμα και για αιώνες χρησιμοποιούταν σε παρασκευάσματα σχετικά με την ομορφιά. Λέγεται ότι η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο με γάλα και μέλι.

apivita royal honey cream
Τα στεγνά, κουρασμένα δέρματα μπορούν να αποκτήσουν νέα λάμψη και ελαστικότητα με τη χρησιμοποίηση επιθεμάτων φτιαγμένων από μέλι και πίτουρο.

Η υγρασία που περιέχει το μέλι, δρα πάνω στα ξερά, σκασμένα δέρματα και οι βιταμίνες και τα μέταλλα θρέφουν κάθε τύπο δέρματος πιο αποτελεσματικά από τα συνθετικά καλλυντικά, γιατί το μέλι είναι μια φυσική ουσία χωρίς χημικά πρόσθετα.

Σήμερα, το μέλι, πέρα από τις άλλες ευεργετικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά από τις εταιρίες καλλυντικών για μάσκες προσώπου,ενυδατικές και μαλακτικές κρέμες, λοσιόν για τα μαλλιά και το σώμα μετά το μπάνιο, σαμπουάν, σαπούνια, κραγιόν και προϊόντα αποτρίχωσης.

Το δέρμα για να είναι και να παραμείνει λείο, απαλό και ελαστικό πρέπει να διατηρεί συνεχώς τη δροσιά του. Όσο το δέρμα γερνά ή όσο είναι εκτεθειμένο σε χημικά ή και ταλαιπωρίες από το περιβάλλον, όπως τον ήλιο, τη σκόνη, τη μόλυνση της ατμόσφαιρας και τις χαμηλές θερμοκρασίες, αφυδατώνεται, χάνει την ισορροπία του και ρυτιδώνει.

Το μέλι είναι ένα από τα πλέον δραστικά ενυδατικά προϊόντα, πράγμα που σημαίνει ότι ελκύει, απορροφά και διατηρεί νερό στα μόρια του, γι’ αυτό και μπορεί να αποτελέσει ένα δραστικό ενυδατικό παράγοντα. Όταν δηλαδή προστεθεί σε κάποια αναλογία σε καλλυντικά προϊόντα δίνει υγρασία στο δέρμα και το διατηρεί δροσερό. Επίσης, είναι γνωστό ότι προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, γι’ αυτό και θεωρείται το πλέον κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα όπως των μωρών.
  • Το ενυδατικό σύμπλεγμα με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους που περιέχει η Apivita Royal Honey Κρέμα Ενυδάτωσης ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα
  • Το λάδι ελιάς, το έλαιο αμυγδάλου και το βούτυρο κακάο που περιέχονται στην Apivita Royal Honey Κρέμα Ενυδάτωσης, ενυδατώνουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας
  • Το κερί μελισσών που περιέχεται στην Apivita Royal Honey Κρέμα Ενυδάτωσης, ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή
  • Τα αιθέρια έλαια πορτοκάλι και τριαντάφυλλο, beeswax absolute που περιέχονται στην Apivita Royal Honey Κρέμα Ενυδάτωσης, αναζωογονούν τη διάθεση και προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης

Apivita Royal Honey Scrub Σώματος

Τα θαλάσσια άλατα είναι πολύ γνωστά στον κόσμο της ομορφιάς αφού χρησιμοποιούνται ευρέως από πολλές εταιρείες καλλυντικών και spa.

Δείτε πως μπορείται να τα χρησιμοποιήσετε:
apivita royal honey gel
  • Αναμείξτε νερό με θαλάσσια άλατα για να φτιάξετε ένα σπιτικό στοματικό διάλυμα για την καθημερινή στοματική υγιεινή ή αντισηπτικό διάλυμα, για να καταπραΰνετε το δέρμα από τσιμπήματα εντόμων και άλλα.
  • Όταν έχετε πονόλαιμο κάντε γαργάρες με νερό και θαλάσσια άλατα. Με το ίδιο διάλυμα μπορείτε να κάνετε κομπρέσες σε μώλωπες και μελανιές.
  • Για λευκά δόντια, 2-3 φορές την εβδομάδα, βουρτσίστε τα με πάστα από θαλάσσια άλατα, σόδα μαγειρικής και νερό.
  • Ενώστε τα θαλάσσια άλατα με ελαιόλαδο ή άλλα οργανικά έλαια για να κάνετε ένα σπιτικό scrub σώματος και προσώπου.
  • Κάντε απολέπιση και αφρόλουτρα με θαλάσσια άλατα όταν θέλετε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα.
  • Ρίξτε θαλάσσια άλατα στο νερό της μπανιέρας για να χαλαρώσετε, να αποβάλετε τις τοξίνες, για να ξεκουράσετε σώμα και πνεύμα και για να έχετε μαλακό και υγιές δέρμα.
  • Κάντε ποδόλουτρο με θαλάσσια άλατα για να ξεκουράσετε τα πόδια σας μετά από πολύωρη ορθοστασία ή περπάτημα. Επίσης, είναι πολύ αποτελεσματικά με τους μύκητες στα πέλματα, λόγω της αντιβακτηριδιακής και αντιμυκητιακής τους δράσης.
  1. To ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι και τα άλατα Νεκράς Θάλασσας που περιέχονται στο Apivita Royal Honey Body Scrub απομακρύνουν απαλά και με τον πιο φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα
  2. Το θυμαρίσιο μέλι, το βούτυρο κακάο, το αμυγδαλέλαιο και το λάδι ελιάς που περιέχονται στο Apivita Royal Honey Body Scrub αφήνουν απαλή την επιδερμίδα
  3. Το εκχύλισμα πρόπολης που περιέχεται στο Apivita Royal Honey Body Scrub προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση
  4. Τα αιθέρια έλαια πορτοκάλι και τριαντάφυλλο, beeswax absolute αναζωογονούν τη διάθεση και προσφέρουν μια πολυτελή αίσθηση χαλάρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: